Aktiviteterne / Afslutningstur

Afslutningstur

 

Afslutningssturen 12. september 2021

Turen startede i Aars med nogen forvirring med håndtryk ovenpå Coronaen.

Det blev en smuk tur, som gik over Lynderupgårde, Albæk Hovedgård. VedJuelstrup Sø blev der holdt kaffepause. Og så gikturen vidre omkring Guldbæk, forbi Restrup Herregård, gennem Restrup Enge med endelig stop ved Forsvars- og Garnisionsmuseet.

Deltagerne fik en fantastisk oplevelsesrig rundvisning af forhenværende segent Gert Jensen

Dagen sluttede med aftensmads på  Kystens Perle.

Brians søn, Marius mente, at han kunne bruge en hel uge  på museet med deres "børnemilitærkøretøjer".

En vellykket tur

 

 

Afslutningstur 13. sept. 2020

I år var det Birthe og Jørn, der havde påtaget sig opgaven med at lave en afsluntnngstur.

Og temaet var vandmøller, så  man startede fra Aars med godt humør, trods småregnen, og kørte til Halkær Mølle, hvor Roar gav rundvisning og fortalte om det fantastiske landskab om møllen. Man fik 1,5 mill års historie på turen. Den medbragte madpakke blev nydt i skolestuen i tørvejr. 

Efter frokosten satte man kursen mod Huul Mølle, hvor møllelaugets formand fortalte detaljeret om arbejdet med rejse midler til restaurere møllen, og hvad visionen for fremtidig brug af møllen.

Den medbragte kaffe blev indtaget ved møllen i Vokslev kalkgrav.

Der deltog 6 Nimbusser og 12 personer, og man afsluttede på Cafe Bedste i Nibe, og nød her stjerneskud, burger eller bøgsandwich efter en oplevelses rig dag.

 

 

Afslutningstur 1. sept.  2019

 

Turen gik til Det Nationale Testcenter for store vindmøller i Østerild i Thy.

Mogens havde lavet en rigtig fin tur. Den medbragte mapakke blev spist Aggersborg . På testcentret havede Birthe lavet en aftale med en kollega, som foralte om centrret  og viste rundt. Hjemturen gik omkring Thorup Strand, hvor man så både, der var trukket op.

Dagen sluttede på Bondestuen, hvor man nød et stjerneskud. 14 personer deltog.

En fin tur.

 

 

Afslutningstur 20. sept. 2018

Der var kun mødt 2 nimbusser, dog havde Jens Chr. et uheld min sin fine gamle Nimbus uden for Aars. Den valgte at skyde hul ud gennem siden af motorblokken, så han måtte på trailer resten af vejen.

Men efter en tur rundt i oplandet ankom vi til Skivum Krat. 

Der var bestilt bord til 16-18 personer, og i de hyggelige lokaler blev der serveret stegt flæsk og æbleskiver, og senere blev der danset.

Efter  nogle hyggelig timer i rasende godt selskab vendte vi næserne hjem ad igen.

 

 

Afslutningstur 20. september 2017

15 personer og 8 Nimbusser deltog.

Fra Aars ledte Leif Nimbusserne ad små og naturskønne veje til Vindblæs, hvor man skulle se den gamle mølle fra 1875. En fra "Møllens Venner" om fortalte møllens historie, og det store arbejde, der lagt i restaurering af den.

Derefter kørtes der til Ranum Søhus, hvor deltagerne nød et dejligt stjerneskud og Birthes gode hjemmebag.

Der var fint kørevejr, og regnen kom først, da deltagerne var hjemme igen.

 

 

 

Afslutningstur september  2016

Birthe og Jørn havde lavet en lilletur i omegnen af Aars, hvor vi kom igennem Gislum, Nyrup og Morum, en skøn tur i sensommer solskinsvejr. 

Turen sluttede på den Kinesiske Mur, hvor 11 personer. En rigtig fin tur.

 

Afslutningstur 14. september 2014

Der deltog 5 Nimbusser og et par biler. Turen gik fra Aars ad snørlede veje til Hornum og Gatten, hvor vi kørte forbi golfcentret. Da vi kom til Vilsted sø, blev der holdt en kaffepause, og udsigten over søen blev nydt. Så gik turen til Rønbjerg, hvor vi havde håbet på at se gamle træskibe, men de svigtede os. Næste mål var Ranum Kro, hvor der blev serveret flæskesteg og belgisk vaffel med is. Der blev snakket og hygget.

 

 

Afslutningsturen 15. september.

 
Dagen startede i øsende regnvejr, men der var 6 Nimbusser og 3 biler, som trodsede regnen, og Villy ledte flokken fra Aars til Tvebjerg, Sjøstrup til Nørager. Fra Nørager kørtes til Simeste og Aalestrup, hvor vi drak kaffe og fik en lille een i Aalestrup Classic` klublokaler. Der var nogen, som var glade for at kunne komme af deres våde tøj.
Der efter fortsatte man, og Villy førte deltagerne til Hvalpsund ad små listige veje.
Under den gode middag fik Niels Jørgen overrakt vandrepokalen.Karen og Tommy, som havde pokalen, havde lavet en konkurrence i form af en tipskupon, og det var altså Niels Jørgen, som vandt. Tillykke til ham.
Det var en hyggelig dag.
Billeder kan ses under galleriet.
 
Afslutningstur 18. september 2011.

Der var 15 deltagere, som startede fra klubhuset i Aars, i regnvejr. 6 af den hårde kerne på 3 Nimbusser, og resten fulgte efter i bil.

Det var Villy, der havde fundet turen, som gik via Morum, Vognsild, Lerkenfeldt og Vesterbølle til Gedsted, hvor der blev drukket kaffe på Elin og Villys terrasse. Her nød man den pæne have og udsigten ud over engen, og snakken gik. Man var også så heldig at se et egern i toppen af en troldhassel. En rigtig hyggelig kaffepause.

Så skulle turen videre, men dette var ikke uden problemer. Ejner kunne ikke finde sin sorte halsedisse. Alt blev endevendt uden resultat. Til sidst blev den dog fundet på Ejners arm. Mon ikke han skulle anskaffe en rød. Den vil være nemmere at se på den sorte køredragt.

Derefter gik turen via Gl. Ullits og Foulum til Fiskegården i Hvalpsund, hvor der blev serveret en rigtig lækker langtidsstegt oksesteg med sauterede grøntsager og kartofler. Desserten var et stort stykke af Fiskegården hjemmelavede is.

Det blev en rigtig hyggelig dag, trods regnen. Der var ingen af dem på Nimbus, som peb over vejret.

Billeder fra turen kan ses under Galleri