Aktiviteterne / Bowling-aften

Bowling-aften

 Bowling 22.marts 2019

Der mødte 15 i Gatten Bowling Center til en hyggelig aften. Man startede med noget rigtig godt mad, og der efter var der bowling i en time, hvor alle prøvede på at blive den bedste. En hyggelig aften

 

 

Bowling 21. marts 2018

13 var tilmeldt, men desværre måtte 3 melde afbud pga sygdom.

Nogle undrede sig over, hvad en rød ring om nogle af tallene betød. Man fandt ud af, at det var et særlig vanskelig skud. Jens var så uhelding at falde på banen, men kom heldigvis ikke tilskade.

Senere blev der serveret bøfsandwich, men snakken gik hen over bordet.

Tak for et godt arrangement.

 

 

Bowling 16. marts 2016

12 medlemmer var mødt op til bowling i Gatten.

Efter en times bowling var der bøf med fritter. Og snakken gik som sædvanlig godt

 

Hyggelig bowling-aften

Der var i år 14 deltagere, som fik en rigtig hyggelig aften. Der blev bowlet på livet løs, og der blev grinet og snakket, selv om kuglen af og til røg i grøften. Frits var som sædvanlig topscorer.

Bag efter blev der serveret bøf og pommes frites. Bøffen var ikke gennemstegt og ”fritterne” var lunkne, men den unge mand, der serverede fortalte, at det var hans første dag på jobbet, og han var helt alene, da hans kollega var blevet syg. Da han derfor gav en øl som undskyldning, var han tilgivet den ikke så heldige menu.

Ejner opfordrede medlemmerne til at støtte op om de ture, som klubben har arrangeret, da sidste år ikke har været for mange deltagere. Der kan evt. også inviteres medlemmer fra andre Nimbus-klubber. Han oplyste, at der i april er en aftenkøretur, en tur skærtorsdag til åbning af Tivoli Friheden og en søndagstur til Hammerværket i Godthåb.

Der er billeder fra bowling-aftenen under galleri.