Aktiviteterne / DNT landstræf

DNT landstræf

 
DNT årstræf i Ry 2022
11 medlemmer fra Himmerlands Nimbusklub deltog i træffet.
Der var gode fællesture til Den genfundne bro, Vrads gamle station, Silkeborg bunkermuseum, Gjern Automobilmuseum m. fl. 
Der ble uddelt pokaler og her fik  formand Brian venskabspokalen og klubben yngste medlem, Marius fir ungdomspokalen.
En rigtig godt træf med mange aktiviteter
 
 
DNT landstræf i Bjerndrup, Tinglev, Sønderjylland
 
7 medlemmer og 4 Nimbusser stillede vi til landstræffet.
Der er mange forskellige måder at have Nimbus på. Originale ned til den sidste skrue eller sjove ombygninger. Pudset blankere end da de forlod fabrikken, eller ikke pudset siden. 
Bogen " På Nimbus motorcykel jorden rundt" blev uddelt og signeret  i hundredevis. 
Fællesturen gik til Frøslevljren, hvor ca. 150 Nimbusser tog opstilling.
Konkurrencen om lørdagne var selvfølgelig egnstraditionen ringridning på Nimbus.
4 helstegte grise blev tilredt til festmiddagen.
Bjerndrup, en by med 197 indbyggere, stillede med 75 frivillige, der serviserede os til UG, så tak for et godt træf til alle arrangører, medhjælpere og deltagere
 
 
 
 
 
 
Nimbus-træf 2018 i uge 31.
 
I år blev træffet holdt  ved Andelsbyen Nyvang ved Holbæk.
Der var 6 fra klubben, Ellen, Henry, Mogens, Bent, Margit og Leif + Mogens barnebarn.
1. aug. blevkursen sat mod Søby, hgvor Mogens havde budt på frokost. Efter en dejlig frokost satte man kursen mod Aarhus og tog færgen til Sjællands Odde. Der var flot vejr på hele turen. 
Hanne og Jørgen, som camperede i nærheden kom på besøg. Alle var på en tur med hestevogn rundt i Nyvang. Kuisken fortalte om de forskellige bygninger, hvor de kom fra.
Om aftenen var der festaften med gammeldags flæskesteg og is. Efter manden var der uddeling af pokaler. Henry Ørris blev hædret, som den ældste Nimbus kører på træffet. Han fik en Nimbus bog og 40% smøreolie.
Lørdagens fællestur gik til Frederiksberg for at fejre 100 året for den første Nimbus (Kakkelovnsrøret). Derefter kørte man til Roskilde, hvor man mødtes med Nimbuskørere, der ikke havde været med på træffet.En ikke særlig godt tilrettelagt tur, da der ingen hjælp var med diverse røde lys.
Natten til søndag blæste det op, så alle var tidligt oppe for at pakke teltene sammen. 
Hyggeligt samvær på træffet.
 
 
 

Nimbus-træf i -Vellev i uge 30 2017.

Frivillige fra den lille landby stod for arrangementet til alles tilfredshed. Der var lagt et stort arbejde i tilrettelæggelsen.

Der var arrangeret  værkstedsbesøg, havevandring, tur til Ans for at se på dyre biler, besøg hos Ryberg MC forretning, besøg på brandværnsmuseet, besøg på Elvis museet i Randers. Lørdagens fællestur var arrangeret af den lokale MC klub, og den gik til el-museet iTange.

Og så var der festaften med god mad og dans. 

 Der var en del regnvjejr på træffet, så pladsen var nogen steder meget våd, og derfor havde campingvognene svært ved at komme fra pladsen søndag morgen, men det havde arrangørerne råd for. Der kom en traktor og vognene op til vejen. 

Et godt træf.

 

 

 

DNT på Mors 27. - 31. juli 2016

Det 43. træf  var i år placeret på Midtmors sportscenter. Igen et rigtig godt træf,med deltagelse18  af fra Himmerlands Nimbusklub. Der var købt en pavillon, hvor der kunne stilles borde og i læ for regn og blæst. 

Jørn og Birthe deltog også i året træf. Han havde fået lavet ryglæn, så han kunne sidde bag på Birthes Nimbus. 

Der var køretur hver dag.Der blev besøgt Brænderiet Limfjorden, Fosil- og molermuseet, Morsø traktormuseum, støberietMorsø i Nykøbing og en fællestur som sluttede ved Legind Bjerge under Sallingsund broen. Her deltog 186 Nimbusser - Et imponerende syn.

Træffet sluttede med festaften og fyrværkeri.

 

DNT  i Ry 23.- 26. juli 2015

6 Nimbusser og 13 personer fra Himmerlands Nimbusklub deltog i træffet. Under arrangementet var der forskellige ture i egnen omkring Ry, så tiden gik hurtigt, og vi har heldinge at have solskin det meste af tiden.

Om fredagen var der festmiddag. Lørdag formiddag var der forskellige Nimbus-konkurrencer på sportspladsen, og der var også arrangeret nogle kon kurrencer for børn. Om eftermiddagen var der afsluttende fællestur, men nu blæste det op og så kom regnen.

Mange kørte hjem før tid p.g.a. af blæsten og regnen. Blandt dem, som trodsede vejret var Tommy og Karen, men de måtte op om natten og tape teltet.

Et godt træf trods det dårlige vejr.

 

 

 

 

DNT 30. juli - 3.august 2014.

 

5 medlemmer fra klubben deltog i træffet i Erritslev på Lolland.

Et godt stævne, hvor der var indlagt sjove konkurrencer for børn og voksne samt en køretur, hvor der var en veteranbil, som førte ca. 20 Nimbusser ad snørklede veje til en veteranbane i Maribo, hvor der var fyret op i veterantoget, som kørte deltagerne en tur til Bandholm og retur. En køretur gik til projekt Femern-forbindelsen.

Der var et rigtig fint vejr under træffet, men teltene var knap taget ned ,før det begyndte at regne. Og det regnede kraftigt en stor del af vejen hjem, så der var nogle, som blev våde.

 

DNT 31. juli - 4. august 2013.

 
8 medlemmer fra klubben deltog i året Nimbus træf i Tuse ved Holbæk. Det var et godt træf i godt vejr, så det heldigt, når man skal ligge i telt.
4 Nimbusser fulgtes ad til Tuse. De tog færgen fra Elbeltoft til Odden, og de havde en fin tur trods en lille regnbyge.
Ca. 300 Nimbusser og 400 personer deltog i træffet. Der blev kørt ture til bl. a. Holbæk, hvor man hyggede sig og spiste sushi. Der blev kørt en fælles tur i Holbæk og omegn. Turen sluttede på i museum a la Hjerl Hede. En fin tur.
Desuden var der festaften, aftener, hvor der blev grillet og hygget. Ja, der blev også makket med "busser".
Turen hjem blev og nydt, og man fandt et sted på  Odden, hvor man spiste de medbragte madpakken. På turen så man en vej, som hedder Nimbusvej. Et sjovt tilfælde.
 
Se billeder under galleriet.

 
 
DNT 2012

9 medlemmer fra Himmerlands Nimbusklub deltog i landstræffet i Skagen.

Landstræffet var officielt fra 3. til 5. august, men pladsen var allerede åben fra 3o. juli, og det var der mange deltagere, som benyttede sig af. Der var over 400 Nimbusser, som deltog.

Træffet blev afholdt på en nedlagt skole, Hedeboskolen, og her var god plads til de mange telte, og gode toilet og badeforhold.

Efter den officielle åbning af træffet var der arrangeret en guidet bustur til Skagen og Grenen. Bussen var en 42 år gammel bus, som har kørt som bybus i Aalborg. Guiden fortalte levende om de steder, vi kørte forbi. Det var en meget fin tur.

Om aftenen blev grillen tændt til fælles spisning, og mange hyggede sig. Også medlemmer fra Himmerlands Nimbusklub hyggede sig sammen, dog havde man her købt engangsgrill, som ikke virkede for godt, men kødet blev steget.

Lørdag var der arrangeret køretur, hvor man kunne lære noget om at samle urter til bjesk. Senere på dagen var der fælles køretur til Skagen og Grenen. Man kunne også vælge at blive på pladsen og deltage i små konkurrencer. De var meget sjove.

Træffet sluttede lørdag aften med fællesspisning, hvor deltagerne fik en rigtig lækker middag.

Det var så slut på et godt træf, hvor man hyggede sig og så på Nimbusser.