Aktiviteterne / Weekendture

Weekendture

Sensommertræf på Als 23. - 25 august 2022
 
Himmerlands Nimbusklub var fint repræsenteret. Der blev kørt en tur ned over Fyn og så med færgen fra Bø'jden til Fynshav. Der blev besøgt et Nimbus-par. Efter ankomsten til Notmark, kom Marius med sin Nimbus på trailer. Han var "ræset" direkte fra arbejde. Han havde Brians telt og bagage med . Så blev der hygget. Næste dag kom Bent. Højdepunktet på aftensmaden var " Kong Fiddes" livret .
Lørdag var der en fællestur på 100 km på alt fra grusvej til motorvej ind over Broagerland til Cathrinesminde Teglværk. En meget flot og godt arrangeret tur.
Herefter var der stort kagebord, inden der skulle køres ringridning.
Dagen blev rundet af med en stor festmiddag, og igen havde gæsterne svært ved at fatte, at der kan fås så meget træf og opvartning for næsten ingen penge.
Fantastisk tur.
 
  
 
 
Weekendtur til MC touring Camp på Djursland
10.-12.jun 2022.
 
Et fantastisk  minitræf.Der deltog 15-20 Nimbusser.
Lørdag var der arrangeret en lille fællestur til et jernbane museum i Ryumgård. Danmarks Nimbus Touring betalte billetten. 
Om aftrenen var der grillmad og campingmutter arrangerede fællesspisning .
En hyggelig aften og en fin weekend
 
 
 
 
Tur til MC touring Camp  i Kolind 2021
 
5. aug drog man afsted til Kolind. Turen gik over Hobro til Mellerup, hvor man tog færgen. Der var allerede mødt mødt mange Nimbus folk fra hele landet og Norge.
En rigtig god og hyggelig MC Camp. Nogle havde lejet hytter og andre slog telt op.
Fredag var der fælles køretur til Dansk- Motor- og maskin samling i Grenå, hvor der var en hel del at se, og mange af de gamle motorer blev startet op. 
Der blev her serveret kaffe og kage. På hjemture var man forbi en mand i Kolind, som havde nogle Nimbusser og knallerter.
Lørdag var der igen fællestur, som Sune fra Aarhus Nimbusklub havde tilrettelagt. Den gik til Kalø og hjemturen over Mols Bjerge.
Om aftenen var Himmerlands Nimbusklub vært med grillpølser, kartoffelsalat  samt en øl eller vand .
DNT havde sponoreret nogle penge, så Birthe købte stort ind til de 70 tilmeldte.
Søndag gik turen hjemad. Der havde været fint vejr under opholdet, men på hjemvejen ved Randers blev der lukket op for sluserne
Fin tur med hyggeligt samvær.
 
 Weekendtur til Fårevang  2018
 
Turen gik til Fårevang, hvor man blev indkvarteret på en gård, som hedder Seng og Kaffe. Et dejligt sted. Der deltog 6 Nimbusser fra Vestjysk Nimbusklub og 7 fra Himmerland med ialt 22 personer.
Dagen efter førte Mogens an ud på de små vejei et smukt landskab. Middagspausen blev holdt ved Himmelbjerget i skyggen under træer.
Efter en god pause gik turen videre til Gl. Ry og videre til Silkeborg. Her var trafikken gået i stå, så "busserne" havde det hedt, men endelig nåede man havnen, hvor der pludselig lød en velkendt lyd. Det var 6 Nimbusser fra Skive Nimbusklub. Der blev hilst og snakket,  og så var der tid til at køre tilbage og grille. 
Efter morgenmaden søndag, kørte man hjem efter en dejlig weekend i godt vejr. Igen kørte man ad små vejeanført af Niels Jørgen.
 
 
 
Weekendtur til Samsø 9. - 11. juni 2017
 
En rigtig god tur, hvor nogle boede i lejlighed og andre i telt. 
På vej til Samsø nåede deltagerne at blive våde. 
Lørdag kørte man til Samsø tenkniske museum, og så blev Samsø kørte tynd fra nord til syd i skønt vejr..  (Der var dog nogen, som i stedet makkede)
Til aften var der fælles indkøb til maden. Det blev til noget kylling med nye kartofler og jordbær med is. Det var mums.
En fin tur, men man måtte dog køre hjem i reggnvejr.